info@porec-immobilien.hr+385 52 422 860+385 91 532 5988

O nama

Naša obiteljska tvrtka, agencija Poreč Immobilien osnovana je 2002. godine i od tada uspješno posluje na tržištu nekretnina. Naša osnovna djelatnost je posredovanje pri kupoprodaji svih vrsta nekretnina i svim drugim oblicima ulaganja u nekretnine.
Orijentirani smo uglavnom na područje Poreča i okolice, ali smo na raspolaganju odgovoriti i na upite koji se odnose na područje susjednih gradova.

Cilj nam je da naši klijenti dobiju najbolju moguću uslugu prilikom kupoprodaje nekretnina, stoga nudimo kompletne usluge vezane za prodaju ili kupnju, kao i savjete vezane za uređenje, izgradnju i iznajmljivanje.
U našoj ponudi pronaći ćete sve tipove nekretnina: od luksuznih modernih vila, do autentičnih istarskih kamenih kuća za renovaciju, apartmana i stanova na ekskluzivnim lokacijama, zemljišta s potencijalom, investicijskih nekretnina te poslovnih prostora na atraktivnim pozicijama.
Zbog kontinuirane višegodišnje prisutnosti i praćenja lokalnog tržišta nekretninama, raspolažemo vjerodostojnim i provjerenim informacijama te vam garantiramo sigurnost i povjerenje u procesu kupoprodaje nekretnine.

U suradnji sa našim odvjetničkim timom svim klijentima osiguravamo pravnu sigurnost u poslovanju nekretninama. Naša agencija surađuje isključivo sa provjerenim odvjetničkim društvima specijaliziranim za nekretninske poslove.

Poslujemo isključivo sa onim nekretninama koje imaju uredne dokumente i sa sklopljenim ugovorom o posredovanju.
Naši educirani i licencirani agenti prate klijente od same prezentacije nekretnine pa sve do primopredaje iste kupcu, odnosno novom vlasniku, a velik broj zadovoljnih klijenata koji nam se konstantno vraćaju dokaz su naše kvalitete i predanog rada.

Agencija Poreč Immobilien je licencirani posrednik u prometu nekretnina, uvedena u registar posrednika pri HGK pod brojem 30/2009.

Ukoliko se nalazite u situaciji da kupujete ili prodajete nekretninu, a ne znate odakle biste krenuli, posjetite nas u našem uredu u Poreču, na adresi Bože Milanovića 22.
Obratite nam se sa povjerenjem.

Naš tim